Selamatan menu IV ‘De luxe’

Selamatan menu IV 'De luxe'

34.75

Categorieën: ,
  • Witte rijst
  • Perkedel ketjap – half-om rund/varken  balletjes in ketjap-ui saus
  • Ayam kerrie Jawa – kip in Javaanse kerrie
  • Babi ketjap – varkensvlees in ketjapsaus met een vleugje steranijs
  • Sambal asem telor – ei in een zoetige sambalsaus
  • Sambal goreng buncis – sperzieboontjes in een pikante saus
  • Sayur lodeh – diverse groenten in een kokossaus
  • Serundeng – gebakken cocosrasp met pinda’s
  • Atjar campur – zoetzuur van witte kool en wortel
  • Krupuk udang – kroepoek van garnalen
  • Sambal
  • Sayur wortel -worteltjes gemarineerd in een pittige gember saus óf asem saus \
  • Gado-gado – koude gemengde groenteschotel met tempé en ei
  • Kentang Katjang – zoetpittige aardappelsticks
  • gebakken uitjes
  • Katjangsaus – pindasaus
  • Daging Rendang – zeer pittig gesmoord rundvlees
  • Sayur Wok – diverse groene groentes in een knoflooksaus
  • Ayam tomat – kipfilet stukjes in een Indonesische tomatensaus
  • Tahu Padang – soyablokjes op gemarineerd met een Padangse saus en petehbonen
  • Ketimun – komkommer
  • Peppesan – makreel in een hete Balinese saus
  • Nangka en jonge klapper – zoetige gele vruchten met jonge kokos- melk en vruchtvlees
  • Saté ayam of babi – 2 stokjes saté per persoon: kip of varken
  • Bawang goreng – gebakken uitjes