Selamatan menu II

Selamatan menu II

28.75

  • Witte rijst
  • Perkedel ketjap – half-om rund/varken  balletjes in ketjap-ui saus
  • Ayam kerrie Jawa – kip in Javaanse kerrie
  • Babi ketjap – varkensvlees in ketjapsaus met een vleugje steranijs
  • Sambal asem telor – ei in een zoetige sambalsaus
  • Sambal goreng buncis – sperzieboontjes in een pikante saus
  • Sayur lodeh – diverse groenten in een kokossaus
  • Serundeng – gebakken cocosrasp met pinda’s
  • Atjar campur – zoetzuur van witte kool en wortel
  • Krupuk udang – kroepoek van garnalen
  • Sambal
  • Daging rendang – zeer pittig gesmoord rundvlees
  • Gado-gado – koude gemengde groenteschotel met tempé en ei
  • Kentang Katjang – zoetpittige aardappelsticks
  • gebakken uitjes
  • pindasaus