NB: Onderstaande menu's zijn voor cateringen vanaf 10 personen. De datum van uw catering kunt u telefonisch met ons bespreken. Meer informatie over personeel, reiskosten en verhuur mogelijkheden leest u hier
.
Onze catering menu's en extra's
Naam
Beschrijving
Prijs
Koop
Selamatan Menu I
Witte rijst
Perkedel ketjap – half-om rund/varken balletjes in ketjap-ui saus
Ayam red curry – Indische gemarineerde kipfilet in rode curry
Babi ketjap – varkensvlees in ketjapsaus met een vleugje steranijs
Sambal asem telor – ei in een zoetige sambalsaus
Sambal goreng buncis – sperzieboontjes in een pikante saus
katjang saus – pindasaus
Serundeng – gebakken cocosrasp met pinda’s
Atjar campur – zoetzuur van witte kool en wortel
Krupuk udang – garnalenkroepoek
Sambal
€25.50
Selamatan menu II
Witte rijst
Perkedel ketjap – half-om rund/varken balletjes in ketjap-ui saus
Ayam red curry – Indische gemarineerde kipfilet in rode curry
Babi ketjap – varkensvlees in ketjapsaus met een vleugje steranijs
Sambal asem telor – ei in een zoetige sambalsaus
Sambal goreng buncis – sperzieboontjes in een pikante saus
Sayur lodeh – diverse groenten in een kokossaus
Serundeng – gebakken cocosrasp met pinda’s
Atjar campur – zoetzuur van witte kool en wortel
Krupuk udang – kroepoek van garnalen
Sambal
Daging rendang – zeer pittig gesmoord rundvlees
Gado-gado – koude gemengde groenteschotel met tempé en ei
Kentang Katjang – zoetpittige aardappelsticks
gebakken uitjes
pindasaus
€29.50
Selamatan menu III
Witte rijst
Perkedel ketjap – half-om rund/varken balletjes in ketjap-ui saus
Ayam kerrie Jawa – kip in Javaanse kerrie
Babi ketjap – varkensvlees in ketjapsaus met een vleugje steranijs
Sambal asem telor – ei in een zoetige sambalsaus
Sambal goreng buncis – sperzieboontjes in een pikante saus
Sayur lodeh – diverse groenten in een kokossaus
Serundeng – gebakken cocosrasp met pinda’s
Atjar campur – zoetzuur van witte kool en wortel
Krupuk udang – kroepoek van garnalen
Sambal
Daging smoor – Rundvlees in kruidnagel gesmoord
Gado-gado – koude gemengde groenteschotel met tempé en ei
Kentang Katjang – zoetpittige aardappelsticks
gebakken uitjes
Katjangsaus – pindasaus
Daging Rendang – zeer pittig gesmoord rundvlees
Sayur Wok – diverse groene groentes in een knoflooksaus
Ayam red curry – Indische gemarindeerde kipfilet stukjes in een rode curry
Tahu Padang – soyablokjes op gemarineerd met een Padangse saus en petehbonen
Ketimun – komkommer
€33.50
Selamatan menu IV 'De luxe'
Witte rijst
Perkedel ketjap – half-om rund/varken balletjes in ketjap-ui saus
Ayam kerrie Jawa – kip in Javaanse kerrie
Babi ketjap – varkensvlees in ketjapsaus met een vleugje steranijs
Sambal asem telor – ei in een zoetige sambalsaus
Sambal goreng buncis – sperzieboontjes in een pikante saus
Sayur lodeh – diverse groenten in een kokossaus
Serundeng – gebakken cocosrasp met pinda’s
Atjar campur – zoetzuur van witte kool en wortel
Krupuk udang – kroepoek van garnalen
Sambal
Daging smoor – Rundvlees in kruidnagel gesmoord
Gado-gado – koude gemengde groenteschotel met tempé en ei
Kentang Katjang – zoetpittige aardappelsticks
gebakken uitjes
Katjangsaus – pindasaus
Daging Rendang – zeer pittig gesmoord rundvlees
Sayur Wok – diverse groene groentes in een knoflooksaus
Ayam curry – Indisch gemarineerde kipfilet stukjes in een rode curry
Tahu Padang – soyablokjes op gemarineerd met een Padangse saus en petehbonen
Ketimun – komkommer
Peppesan – makreel in een hete Balinese saus
Saté ayam of babi – 2 stokjes saté per persoon: kip of varken