Indonesische Catering is elke dag mogelijk

NB: Onderstaande menu's zijn voor cateringen vanaf 10 personen. De datum van uw catering kunt u telefonisch met ons bespreken.
Meer informatie over personeel, reiskosten en verhuur mogelijkheden leest u hier
.

Onze catering menu's en extra's

NaamBeschrijvingPrijsKoop
** Tropische Indische tafel **
  • Witte rijst
  • Perkedel ketjap – half-om rund/varken  balletjes in ketjap-ui saus
  • Ayam red curry –  Indische gemarineerde kipfilet in rode curry
  • Sambal asem telor – ei in een zoetige sambalsaus
  • Sayur Lodeh  – groenten in milde cocos saus
  • Serundeng – gebakken cocosrasp met pinda’s
  • Atjar ketimun – zoetzuur van komkommer en paprika
  • Krupuk udang – garnalenkroepoek
  • Sambal
24.50
*** Kruidige Javaanse smaaktafel ***
  • Witte rijst
  • Perkedel ketjap – half-om rund/varken  balletjes in ketjap-ui saus
  • Ayam red curry –  Indische gemarineerde kipfilet in rode curry
  • Babi ketjap – varkensvlees in ketjapsaus met een vleugje steranijs
  • Sambal asem telor – ei in een zoetige sambalsaus
  • Sambal goreng buncis – sperzieboontjes in een pikante saus
  • katjang saus – pindasaus
  • Serundeng – gebakken cocosrasp met pinda’s
  • Atjar ketimur – zoetzuur van komkommer en paprika
  • Krupuk udang – garnalenkroepoek
  • Sambal
29.50
**** Rijsttafel vol warmte en traditie ****
  • Witte rijst
  • Perkedel ketjap – half-om rund/varken  balletjes in ketjap-ui saus
  • Ayam red curry – Indische gemarineerde kipfilet in rode curry
  • Babi ketjap – varkensvlees in ketjapsaus met een vleugje steranijs
  • Sambal asem telor – ei in een zoetige sambalsaus
  • Sambal goreng buncis – sperzieboontjes in een pikante saus
  • Sayur lodeh – diverse groenten in een kokossaus
  • Serundeng – gebakken cocosrasp met pinda’s
  • Atjar campur – zoetzuur van witte kool en wortel
  • Krupuk udang – kroepoek van garnalen
  • Sambal
  • Daging rendang – zeer pittig gesmoord rundvlees
  • Gado-gado – koude gemengde groenteschotel met tempé en ei
  • Kentang Katjang – zoetpittige aardappelsticks
  • gebakken uitjes
  • pindasaus
34.50
***** Authentieke tafelervaring uit de gordel van smaragd *****
  • Witte rijst
  • Perkedel ketjap – half-om rund/varken  balletjes in ketjap-ui saus
  •  Ayam kerrie Jawa – kip in Javaanse kerrie
  • Babi ketjap – varkensvlees in ketjapsaus met een vleugje steranijs
  • Sambal asem telor – ei in een zoetige sambalsaus
  • Sambal goreng buncis – sperzieboontjes in een pikante saus
  • Sayur lodeh – diverse groenten in een kokossaus
  • Serundeng – gebakken cocosrasp met pinda’s
  • Atjar campur – zoetzuur van witte kool en wortel
  • Krupuk udang – kroepoek van garnalen
  • Sambal
  • Daging smoor – Rundvlees in kruidnagel gesmoord
  • Gado-gado – koude gemengde groenteschotel met tempé en ei
  • Kentang Katjang – zoetpittige aardappelsticks
  • gebakken uitjes
  • Katjangsaus – pindasaus
  • Daging Rendang – zeer pittig gesmoord rundvlees
  • Sayur Wok – diverse groene groentes in een knoflooksaus
  • Ayam red curry – Indische gemarindeerde kipfilet stukjes in een rode curry
  • Tahu Padang – soyablokjes op gemarineerd met een Padangse saus en petehbonen
  • Ketimun – komkommer
39.50
Extra: Saté Ayam

Kip saté met pindasaus.

2.50
Extra: Saté Babi

Varkensvlees saté met pindasaus.

2.50
Extra: Gamba's

Portie gamba’s in een pittige of milde bumbu.

2.75
Na: Koffie en Thee

2 kopjes p.p. met één bonbon

4.50
Na: Spekkoek

20 stuks uit één cake,

17.50