NB: Onderstaande menu's zijn voor cateringen vanaf 10 personen. De datum van uw catering kunt u telefonisch met ons bespreken. Meer informatie over personeel, reiskosten en verhuur mogelijkheden leest u hier
.
Onze catering menu's en extra's
Naam
Beschrijving
Prijs
Koop
** Tropische Indische tafel **
Witte rijst
Perkedel ketjap – half-om rund/varken balletjes in ketjap-ui saus
Ayam red curry – Indische gemarineerde kipfilet in rode curry
Sambal asem telor – ei in een zoetige sambalsaus
Sayur Lodeh – groenten in milde cocos saus
Serundeng – gebakken cocosrasp met pinda’s
Atjar ketimun – zoetzuur van komkommer en paprika
Krupuk udang – garnalenkroepoek
Sambal
€24.50
*** Kruidige Javaanse smaaktafel ***
Witte rijst
Perkedel ketjap – half-om rund/varken balletjes in ketjap-ui saus
Ayam red curry – Indische gemarineerde kipfilet in rode curry
Babi ketjap – varkensvlees in ketjapsaus met een vleugje steranijs
Sambal asem telor – ei in een zoetige sambalsaus
Sambal goreng buncis – sperzieboontjes in een pikante saus
katjang saus – pindasaus
Serundeng – gebakken cocosrasp met pinda’s
Atjar ketimur – zoetzuur van komkommer en paprika
Krupuk udang – garnalenkroepoek
Sambal
€29.50
**** Rijsttafel vol warmte en traditie ****
Witte rijst
Perkedel ketjap – half-om rund/varken balletjes in ketjap-ui saus
Ayam red curry – Indische gemarineerde kipfilet in rode curry
Babi ketjap – varkensvlees in ketjapsaus met een vleugje steranijs
Sambal asem telor – ei in een zoetige sambalsaus
Sambal goreng buncis – sperzieboontjes in een pikante saus
Sayur lodeh – diverse groenten in een kokossaus
Serundeng – gebakken cocosrasp met pinda’s
Atjar campur – zoetzuur van witte kool en wortel
Krupuk udang – kroepoek van garnalen
Sambal
Daging rendang – zeer pittig gesmoord rundvlees
Gado-gado – koude gemengde groenteschotel met tempé en ei
Kentang Katjang – zoetpittige aardappelsticks
gebakken uitjes
pindasaus
€34.50
***** Authentieke tafelervaring uit de gordel van smaragd *****
Witte rijst
Perkedel ketjap – half-om rund/varken balletjes in ketjap-ui saus
Ayam kerrie Jawa – kip in Javaanse kerrie
Babi ketjap – varkensvlees in ketjapsaus met een vleugje steranijs
Sambal asem telor – ei in een zoetige sambalsaus
Sambal goreng buncis – sperzieboontjes in een pikante saus
Sayur lodeh – diverse groenten in een kokossaus
Serundeng – gebakken cocosrasp met pinda’s
Atjar campur – zoetzuur van witte kool en wortel
Krupuk udang – kroepoek van garnalen
Sambal
Daging smoor – Rundvlees in kruidnagel gesmoord
Gado-gado – koude gemengde groenteschotel met tempé en ei
Kentang Katjang – zoetpittige aardappelsticks
gebakken uitjes
Katjangsaus – pindasaus
Daging Rendang – zeer pittig gesmoord rundvlees
Sayur Wok – diverse groene groentes in een knoflooksaus
Ayam red curry – Indische gemarindeerde kipfilet stukjes in een rode curry
Tahu Padang – soyablokjes op gemarineerd met een Padangse saus en petehbonen