Indonesische Catering is elke dag mogelijk

NB: Onderstaande menu's zijn voor cateringen vanaf 10 personen. De datum van uw catering kunt u telefonisch met ons bespreken.
Meer informatie over personeel, reiskosten en verhuur mogelijkheden leest u hier
.

Onze catering menu's en extra's

NaamBeschrijvingPrijsKoop
Selamatan Menu Basis
  • Witte rijst
  • Perkedel ketjap –  half-om rund/varken  balletjes in ketjap-ui saus
  • Ayam kerrie Jawa – kip in Javaanse kerrie
  • Sambal asem telor – ei in een zoetige sambalsaus
  • Sambal goreng buncis – sperzieboontjes in een pikante saus
  • Serundeng – gebakken cocosrasp met pinda’s
  • Atjar campur – zoetzuur van witte kool en wortel
  • Krupuk udang – garnalenkroepoek
  • Sambal
19.75
Selamatan Menu I
  • Witte rijst
  • Perkedel ketjap – half-om rund/varken  balletjes in ketjap-ui saus
  • Ayam kerrie Jawa – kip in Javaanse kerrie
  • Babi ketjap – varkensvlees in ketjapsaus met een vleugje steranijs
  • Sambal asem telor – ei in een zoetige sambalsaus
  • Sambal goreng buncis – sperzieboontjes in een pikante saus
  • katjang saus – pindasaus
  • Serundeng – gebakken cocosrasp met pinda’s
  • Atjar campur – zoetzuur van witte kool en wortel
  • Krupuk udang – garnalenkroepoek
  • Sambal
21.75
Selamatan menu II
  • Witte rijst
  • Perkedel ketjap – half-om rund/varken  balletjes in ketjap-ui saus
  • Ayam kerrie Jawa – kip in Javaanse kerrie
  • Babi ketjap – varkensvlees in ketjapsaus met een vleugje steranijs
  • Sambal asem telor – ei in een zoetige sambalsaus
  • Sambal goreng buncis – sperzieboontjes in een pikante saus
  • Sayur lodeh – diverse groenten in een kokossaus
  • Serundeng – gebakken cocosrasp met pinda’s
  • Atjar campur – zoetzuur van witte kool en wortel
  • Krupuk udang – kroepoek van garnalen
  • Sambal
  • Daging rendang – zeer pittig gesmoord rundvlees
  • Gado-gado – koude gemengde groenteschotel met tempé en ei
  • Kentang Katjang – zoetpittige aardappelsticks
  • gebakken uitjes
  • pindasaus
23.75
Selamatan menu III
  • Witte rijst
  • Perkedel ketjap – half-om rund/varken  balletjes in ketjap-ui saus
  •  Ayam kerrie Jawa – kip in Javaanse kerrie
  • Babi ketjap – varkensvlees in ketjapsaus met een vleugje steranijs
  • Sambal asem telor – ei in een zoetige sambalsaus
  • Sambal goreng buncis – sperzieboontjes in een pikante saus
  • Sayur lodeh – diverse groenten in een kokossaus
  • Serundeng – gebakken cocosrasp met pinda’s
  • Atjar campur – zoetzuur van witte kool en wortel
  • Krupuk udang – kroepoek van garnalen
  • Sambal
  • Sayur wortel – worteltjes gemarineerd in een pittige gember saus óf asem saus
  • Gado-gado – koude gemengde groenteschotel met tempé en ei
  • Kentang Katjang – zoetpittige aardappelsticks
  • gebakken uitjes
  • Katjangsaus – pindasaus
  • Daging Rendang – zeer pittig gesmoord rundvlees
  • Sayur Wok – diverse groene groentes in een knoflooksaus
  • Ayam tomat – kipfilet stukjes in een Indonesische tomatensaus
  • Tahu Padang – soyablokjes op gemarineerd met een Padangse saus en petehbonen
  • Ketimun – komkommer
25.75
Selamatan menu IV 'De luxe'
  • Witte rijst
  • Perkedel ketjap – half-om rund/varken  balletjes in ketjap-ui saus
  • Ayam kerrie Jawa – kip in Javaanse kerrie
  • Babi ketjap – varkensvlees in ketjapsaus met een vleugje steranijs
  • Sambal asem telor – ei in een zoetige sambalsaus
  • Sambal goreng buncis – sperzieboontjes in een pikante saus
  • Sayur lodeh – diverse groenten in een kokossaus
  • Serundeng – gebakken cocosrasp met pinda’s
  • Atjar campur – zoetzuur van witte kool en wortel
  • Krupuk udang – kroepoek van garnalen
  • Sambal
  • Sayur wortel -worteltjes gemarineerd in een pittige gember saus óf asem saus \
  • Gado-gado – koude gemengde groenteschotel met tempé en ei
  • Kentang Katjang – zoetpittige aardappelsticks
  • gebakken uitjes
  • Katjangsaus – pindasaus
  • Daging Rendang – zeer pittig gesmoord rundvlees
  • Sayur Wok – diverse groene groentes in een knoflooksaus
  • Ayam tomat – kipfilet stukjes in een Indonesische tomatensaus
  • Tahu Padang – soyablokjes op gemarineerd met een Padangse saus en petehbonen
  • Ketimun – komkommer
  • Peppesan – makreel in een hete Balinese saus
  • Nangka en jonge klapper – zoetige gele vruchten met jonge kokos- melk en vruchtvlees
  • Saté ayam of babi – 2 stokjes saté per persoon: kip of varken
  • Bawang goreng – gebakken uitjes
29.75
Extra: Saté Ayam

Kip saté met pindasaus.

1.75
Extra: Saté Babi

Varkensvlees saté met pindasaus.

1.75
Extra: Gamba's

Portie gamba’s in een pittige of milde bumbu. (+2,00 extra p.p.)

2.00
Na: Koffie en Thee

2 kopjes p.p. met één bonbon (+2,50 p.p)

3.50
Na: Spekkoek

20 stuks uit één cake, (+14,25 euro per cake)

14.25
Na: Fruitbuffet

Manga, rambutan, lychee, nangka, ananas, papaya en slagroom (+4.00 p.p)

4.00
Na: Fruitbuffet vers

Divers fruit seizoensgebonden (+8.00 p.p.)

8.00
Na: Taartbuffet

Verschillende soorten taarten, soesjes en bavarois  (+5,00 p.p.)

5.00