Onze ambachtelijke sambal

Misschien wel een heel goed bewaard geheim van de chefkok. Maar wist u dat in onze keuken één van de grootste productie heeft in vele soorten sambals? Warung Adinda mag zich dan ook echt een groothandel noemen in de productie van verse sambals.

Onze productie in de praktijk

Hieronder een mini documentaire over hoe onze sambals worden bereid.

Authentieke recepten

Alle sambals, die wij maken, komen uit onze collectie authentieke recepten. Tevens experimenteren wij zelf met nieuwe recepten om heerlijke sambals op de markt te brengen. Probeer bijvoorbeeld maar eens onze sambal badjak peteh of onze sambal gemaakt van ‘Madame Janet’ (één van de pittigste sambals in ons arrangement).

Verkoop in Hilversum

Onze meest populaire sambals staan vers in het restaurant aan de Langestraat. U kunt onze sambals kopen wanneer het restaurant open* is, ook als u niet komt eten.

*Openingstijden: donderdag t/m zondag van 17.00 – 21.00 uur.

Voor meer informatie of bijvoorbeeld grotere hoeveelheden sambals kunt u ons altijd bellen. Telefoon: 035-6242960 of 06-20681671(Brian Rijnders)

Verkoop online en op evenementen landelijk

Onze sambals zijn ook online te koop via onze partners van sambalshop.nu.
Op deze website vindt u al onze sambals en productlijnen deze kunt u direct online bestellen. Daarnaast heeft de SambalShop een agenda met markten en evenementen waar de sambals worden tentoongesteld en verkocht.

> Nu naar de website om sambal te bestellen